Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Talking Note

A man who will take me to heaven someday. Insya-Allah!
Monday, April 9, 2012 | 7:59 AM | 0 comments
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQLG-mDWKsP3jA9muWwJATLsAMpgWewNYaD0FYQEMhDktGsG_5X 

Ohmaiii, I miss you so much. Feel like I want to  wake up next to you. Eat breakfast with you, get changed with you. Playing computer with you, watching movies with you while hold your hand, send you a cute texts, buy you gifts, nap together, where your comfy hoody when I'm cold, look into your eyes, be with you at sunrise and sunset, cook for you, walk in the rain with you, fall asleep whilst on the phone to you, mess up your hair, kiss you goodnight. Em, miss you so much. Please come back bee. Seriously, I feel like I'll kill myself. Em, I still loving you. No one can take my place in your heart. I promised! 



                                                                                                                                    Sofea Nazryn
Bolster :(
Saturday, March 17, 2012 | 3:55 AM | 0 comments
Alahai kenapa lah rindu semacam ni? Eheh, dua minggu tak jumpa macam dah dua tahun jai. Haha *dah kenapa aku ni? Eh serious, rindu sangat. Well, dulu takde lah jauh smp macam ni. Now dia dah kerja susah nak jumpa, lepak sama-sama. Em em. *Eh pls lah Sofia. Kau jangan nak gelabah sangat. Haha. Nak lepak pun susah, apa apa just 3G je :( Em sedih lahaii. Em takpe, gentle jai aku tak sabar tunggu dia balek minggu depan. Em. Rindu lah. Haha, gedik kan? Ouh lupa nak kasitau, birthday aku 2/4. So nak hadiah nak hadiah. Haha aww tak malu :'* Hik bai, #Sayang, I'll waiting for you baby. Mwah
I always love you mama
Wednesday, March 14, 2012 | 11:47 PM | 0 comments
Thank you for standing by me through thick and thin. For not giving up on me when I didn't win. For your patience when I kept pushing you away. For caring when I said I didn't need you anyway and I am grateful knowing, I can count on your strength. Ask for your support, and know you'll go to any length. When I lose my way, you help me get back on track. When in pain, your comfort soothes and brings me back. I am lucky because, when I was sad you gave me faith and hope. When I was confused you taught me how to cope. When I felt I couldn't go on, you carried me long miles. When I didn't believe, you restored my smiles. Mom, Thank you for your guidance and you faith you've shown. For giving me a safe place where I have grown. For showing me how to strive, because of your love. I will survive :') #Thank you Mom for always being there for me. I am grateful for all the gifts you have given me. Thanks for everything.
Sunday, March 11, 2012 | 1:51 AM | 0 comments
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS4UUwdW1EUmK0phXvjXqP1aaYVkjX_ZrcbzGvg0bPwmCwI91jM1w 
 Somethings in life are hard to find, but baby a thought came to mind.
That you are my treasure I will always keep, close to my heart, yaah I know that's deep.
But once thing I know will remain for certain, I'll never ever think of another person. 
And that is why I know this is true, you will always and forever be MY BOO
Him*
Saturday, July 16, 2011 | 2:24 AM | 0 comments
Hey shorty :) Iloveyou till the end of my life.
Heee you like a dictionary, you add meaning to my life. 
Hahaaa :O

Hey awak :) Iloveyou tau * Wink wink.


Good Morning! :)
Friday, July 15, 2011 | 10:59 PM | 0 comments
Hi peeps. Morning! Hahaa. Orang dah afternoon, aku still morning. Haa well :D
 Mood cantik hari nh. Hahaaa :O Bangun pagi dah senyum sorang sorang. Hahaa tiba2 je! Dah, nak mandi dulu. Kbye*
GoodJob Kawan :(
| 10:47 AM | 0 comments
Assalamualaikum :) Im back! Heheeee.
Hee, lama tak update blog. Gilaa dekat nak 3 bulan kot aku tak bukak langsung blog nh. Dah penuh sawang dah. Hahaa, entah apsal aku tiba2 mengarut nak update blog buruk nh. Haha sumpah rasa Rinduuuuuuuuuuu :/ je. Haih, okay okay. Update nh pun just nak kongsi cerita kat korang. Before that, bak mai pinjam bahu korang kayy --' Nanti tolong sapukan airmata aku. Hahaaa, eceh tak lah! Gurau okay. Haaa nak kongsi satu cerita hebat. Nak tahu? Jeng jeng jeng. Haa, pasal Ehem Ehem tulah kan, sape lagi. First nak bagi tahu yang kitorang dah break :'( Ah serious merana. Bodohkan? 3 tahun punya simpan, last2 hamek kau (!) Break jugak akhirnya. Entah la, tak faham kenapa. Dah cuba untuk jadi yang terbaik. Maybe bukan jodoh. Oh ya, lupa! Orang dulu dulu kata, 'Takde gunanyaa bercinta masa sekolah nh. Tak kemana lah haii' Oh betul ke? Haa? Feedback please :'( Betul ke macam tu? Macam mana nak tahu orang tu jujur ke tak dengan kita? Macam mana ye kawan kawan? Tapi serious, susah nak cari lelaki yang punya kesetiaan, perasaan sayang, cinta, jujur and moree lah. Sebab? Sebab lelaki zaman sekarang semuanya BIG LIARS okay. Lantak lah kau nak terasa ke apa. Aku cakap apa yang aku pernah rasa okay! Kau taksuka, blaa lah. Sejujurnya, disebabkan seorang  lelaki, aku jadi benci kat semua lelaki. Even dia baikkk sebaikk sekali pun, tetap benci okay. Entah kenapa jadi mcm nh pun tatau. Takpe, naseb ada kawan kawan, kakak kakak, abang abang, makcik makcik, yang banyak bagi nasihat. Hahaaaa xD Banyak berubah kot skg. Aku try untuk menjadi seorang wanita yang kuat dan tak mudah terpengaruh dengan tipu, pujuk rayu lelaki. Yeap, i'm try :) Takpe, pernah tak korang fk, bila kita hilang someone yang kita sayang tu, mesti ada hikmahnyaa. Haaaaa :/ Mesti Tuhan tu nak bagi kitaa orang yang lebih baik lagi. Or maybe, ada lah something yang tak kena. Fk lah sendiri. Yang terbaik sekarang, hanya BERKAWAN. Yess, itu yang mampu aku cakap. Yang lama tu, lupakan. Bukak buku baru, bukak hidup baru. Bukak bf baru. Eh yeke? Hahaaa, joke babe. Hahaa belajar. Fikir masa depan yang lebih banyak lagi cabaran dugaan nanti. Doakan aku akan menjadi seorang yang berguna untuk masyarakat dan anak yang solehah kepada Mama dan Papa <3 Takde orang lain lagi yang aku sayang and cinta selain Tuhan yang maha Esa, Mama dan Papa. Family tu lebih diutamakan, baru hidup diberkati :) Yeah yeah. Kita sama sama fk dan ubahkan apa yang patut kayy? Insyallah akan lebih sempurna. Oh ya, doakan aku 8A PMR ye. Janji doakan aku tau? Hahaaaaa :O Okay dah, malas nak banyak cakap. Saket mulut je nanti. Hahaaa, thanks sebab dengar aku mengarut. Hahaaaaa kbye*.

Older Post
Disclaimer



Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink

Navigations

Entries About Links

Tagboard



Put your shoutmix code here. The width must be 200px - 230px only.

Music Box





Credit